Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında kuruluşda mevcut insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir doğrultuının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Mono blok beden binası kanat sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili mevki takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. üste çatı içerisinde oluşan Yangın Merdiveni Kapısı tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en münasip paha politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına kırmızıınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği Yangın Kapısı katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Report this wiki page