Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını engelleyen itici sıcak yangın contası.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik dal şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı sinein oldukça işlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

En makul bedelı bulmanız midein farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kabilinden bina güvenliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve Yangın Kapısı yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nasıl hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini sineerir. Ayrıca, Yangın Kapısı yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) temel amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir Yangın Kapısı Fiyatları anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların diğer katlara intikalini karışmak veya olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page